BALİ & DUBAİ Tur Programı

BALİ-DUBAİ

HERGUN HAREKETLI BALAYI VE TATİL TURLARI

 

 

7 GECE (6 gece + 1 erken giriş) KONAKLAMALI

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Dubai

Siz değerli misafirlerimiz ile Atatürk Havalimanı Emirates Havayolları Kontuarı önünde buluşarak uçuşumuz için gerekli Check- in işlemlerini gerçekleştiriyor ve rüyada gibi hissedeceğiniz seyahatimize başlıyoruz. Emirates Hava yolları 19:25 / EK 122( Uçuş olması Durumunda EK124 16:30 Uçuşu verilebilir) sefer sayılı uçuşumuza başlıyoruz.



2 Gün: Dubai- Bali

Dubai Havalimanına saat 00:45 sularında varıyor ve diğer uçuşumuzu beklemek üzere Marhaba Lounge (4 Saat) hizmetinden faydalanıyoruz.

Beklememizin ardından Emirates Hava Yolları 08:20 / EK 398 sefer sayılı uçuşumuza başlıyoruz. Yerel saat ile 21:40 sularında Bali Havalimanı’na varıyoruz. Vize ve Bagaj işlemlerimiz sonrasında bizi bekleyen transfer aracımız ile otelimize ulaşıyor ve gerekli Check in işlemlerimiz sonrasında odalarımıza yerleşiyoruz.



3 Gün: Bali

Bali Masajı , deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak isteyen misafirlerimiz için serbest gün. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin düzenlediği ekstra turlara Katılabilirler.( 1 Gece öncesinden rezervasyon yapılması gerekmektedir. Aşağıda tur alternatiflerini bulabilirsiniz )



4 Gün: Bali – Kintamani Turu

Sabah kahvaltısının ardından 08:30 hareket ile Bali' ye gelip de yapmadan gitmek olmaz dediğimiz yegane turumuz olan  Kintamani Turuna başlıyoruz. Sahil şeridinden ayrılıp gerçek Bali' yi keşfetmeye ne dersiniz? Otelden alınışınızdan itibaren dopdolu, rengârenk bir programa adım atmış olacaksınız. Önce Endonezya' nın milli kültürü olarak UNESCO tarafından onaylanmış Batik el işçiliğinin yapıldığı atölyemizi geziyoruz. Ardından sırası ile gümüş el sanatları ile meşhur Celuk köyü, ahşap oymacılığı ile ünlü Mas köyü, Resim atölyelerini geziyor ve burada alışveriş imkânı buluyoruz. Ardından Kintamani bölgesinde Volkanik Batur Dağı’nı ziyaret ediyoruz ve göl manzarasında öğle yemeğimizi alıyoruz. Öğle yemeğinin ardından Bali' ye özgü tropikal meyvelerin ve baharatların yetiştirildiği botanik bahçelerini gezmek üzere yola çıkıyoruz. Bu bahçelerde LUWAK kahvesi ve yerel tatları barındıran çeşitli çay ve kahvelerden tadabilirsiniz. Kahve Molamızın ardından Balinin en ünlü Tapınaklarından biri olan Kutsal Su Tapınağı’nı ve Dünyaca Ünlü Pirinç Tarlalarını ziyaret ediyoruz. Dönüş yolumuzda mimarisi ile ünlü geleneksel bir Bali evi görerek otelimize dönüyoruz.



5 Gün: Bali

Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak isteyen misafirlerimiz için serbest gün. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin düzenlediği ekstra turlara katılabilirler.( 1 Gece öncesinden rezervasyon yapılması gerekmektedir. Aşağıda tur alternatiflerini bulabilirsiniz )



6 Gün: Bali - Dubai

Sabah kahvaltısının ardından 12:00 sularında Check Out işlemlerimizi yaptırıyoruz. Transfer saatimize kadar otelin oda konaklaması dışındaki tüm imkanlarından faydalanabilir veya rehberimizin düzenlediği ekstra turlara katılabilirsiniz. Belirtilen saatte otelde bizi bekleyen transfer aracımız ile Bali Havaalanına hareket ediyor ve Emirates Havayolları /EK 399 sefer sayılı 23:40 Uçağı ile Dubai yolculuğumuza başlıyoruz.



7 Gün: Dubai

Yerel saat ile 05:00 Sularında Dubai Havalimanına varıyoruz. Vize ve bagaj işlemlerimizin ardından bizi bekleyen transfer aracımıza ile otelemize varıyoruz. Otelde Check-in işlemlerimizin ardından odalarımıza yerleşiyor ve uzun yolcuğumuz sonrası serbest zaman veriyoruz. İsteyen misafirlerimiz için Ekstra Çöl Safari Turu Gerçekleştirebilmektedir.



8 Gün: Dubai

Sabah kahvaltısının ardından 08:30 hareket ile Yarım günlük Dubai Şehir turumuza başlıyoruz. Dubai Şehir Turumuz’da panoramik olarak Jumeirah Cami, Altın ve Baharat Çarşıları, Burj Al Arab Oteli, Gökdelenler Caddesi ve Palmiye Adası’nı görüyoruz. Dileyen misafirlerimiz için turumuzu alışveriş merkezinde veya otelde bitiriyoruz . Dubai Mall alışveriş Merkezinde turunu tamamlayan misafirlerimiz dünyanın en uzun yapısı olan Burj al Khalifa Binasını görme ve havuzda yapılan su gösterisini izleme imkanı bulabilirler.



9 Gün: Dubai - İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından dönüş yolculuğumuz için Check Out (12:00)  işlemlerimizi yaptırıyoruz. Otelde bizi bekleyen transfer aracımız ile Dubai Havaalanına hareket ediyor ve Emirates Havayolları /EK 121 sefer sayılı 14:20 uçuşu ile İstanbul’a dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yerel Saat ile 18:00 sularında İstanbul’a varıyor ver bir başka turda görüşmek üzere sizlere veda ediyoruz .



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Hizmet kalitemizi arttırmak sizlere daha mutlu tatiller yaşatmak amacı ile , Tur sonrası görüş, dilek ve şikayetlerinizi info@krizantemtur.com adresine göndermenizi rica ederiz. 

    Not : Krizantemtur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir.Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir.Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Krizantemtur sorumlu tutulamaz. Krizantemtur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Krizantemtur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücreti iade edilemez. Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Krizantemtur sorumlu tutulamaz. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir. Krizantemtur Tur konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur. Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler gerekmektedir. 

    Şimdiden İyi Tatiller dileriz...


    İptal Şartları
    https://www.krizantemtur.com/tur-253-bali-dubai.html
    STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş
    KRİZANTEM TOUR ( e –Fatura ) STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş 19 Mayıs Mah. Büyükdere Cad. No:20 Beytem Plaza Kat:1, D:1, 34363 Şişli/İstanbul
    0 212 240 41 35 - +90 212 240 41 36


    Bu çıktı 18.04.2024 22:04 tarihinde verilmiştir. STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.