Vietnam - Kamboçya Turu Tur Programı

1.GÜN İSTANBUL - SİNGAPUR

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali KRİZANTEM TUR kontuarında 11.00’da buluşarak bilet ve bagaj işlemlerimizi tamamlamamızın ardından, Singapur Hava Yolları'nın SQ 391 seferi ile saat 13:30’da Singapur’a hareket. Gecemiz uçakta geçiyor.

2.GÜN SİNGAPUR - HANOI

Sabah 05:05'de varışımızı takiben burada yapılacak kısa bir aktarmadan sonra SQ 176 seferi, saat 09:50'de Singapur Hava Yolları ile Vietnam’ın başkenti Hanoi’ye hareket. 12.10'da varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile otelimize transfer ve giriş işlemlerinin ardından yapılacak gezi hakkında bilgilendirme ve devamında panoramik olarak gerçekleştirilecek kısa Hanoi şehir turuna başlıyoruz. Eski meydana doğru yol alıyoruz, birbirinden ilginç dar sokak ve evler arasındaki mağazaları geçerek hem şehir hem de yerel kültür hakkında bilgiler alıyoruz. Akşam geleneksel bir Vietnam restoranında hoş geldiniz yemeğimizi alarak, mutfak kültürünü de tanımamızın ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

3.GÜN HANOI

Kahvaltının ardından, Hanoi şehrini tanımaya devam ediyoruz. Vietnamın birleştiricisi ve kurucusu Ho Chi Minh anıtı, başkanlık sarayı, Tek kolon Pagoda, 11. yy. da inşa edilen ve Vietnam’ın ilk üniversitesi olan Literatür Tapınağı görülecek yerler arasında tur süresince toplum ve inanışlar hakkında bilgiler alıyoruz. Alıncak öğle yemeğinin ardından Merkez Hapishanesi (Hilton Hanoi), Hoan Kiem gölü, Konfüçyus’un öğrencilerinin yetiştirildiği Konfüçyus Anıtı görülülecektir. Vietnamın dünyaca ünlü su kuklalarının şovunu izledikten sonra akşam yemeğimiz yerel bir restoranda alınacak, yemek sonrası otele transfer. Gecemiz otelde.

4.GÜN HANOI - HALONG

Kahvaltı sonrası, Vietnamın doğal ve şaşırtıcı güzelliği Halong Körfezine doğru yola çıkıyoruz. Geleneksel ahşap teknemize biniş. Gemi personeli tarafından bilgilendirme ve sonrasından geleneksel zengin çeşitlerden oluşan öğle yemeğini alıp, kameralara yerleşiyoruz. Rehberimiz tarafından belirtilecek saatte yerel kayıklar eşliğinde yaklaşık yarım saat süren Vung Vieng isimli balıkçı köyü geziliyor. Devamında hava durumunun müsaitliğine göre manzaranın ve denizin tadını çıkarmak için teknede serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz akşam yemeği öncesi Vietnam Usülü yemek pişirme dersine katılabilirler. Vietnam Usülü zengin çeşitlerden oluşan akşam yemeğimizi teknemizde alıyoruz. Akşam yemeği sonrası serbest zaman, dileyen misafirlerimiz balık tutmayı deneyebilirler. Geceleme teknemizde.
* * Halong Bay 'de konaklanacak tekne de triple oda seçeneği bulunmamaktadır.

5.GÜN HALONG - HANOI - SAIGON

Sabah 06.00 civarı erken uyandırma ve arzu eden misafirlerimiz için öğretmen eşliğinde Tai Chi yapma imkânı. Saat 07:00 – 07:30 arası alınan aperatif kahvaltı sonrasında Unesco tarafından koruma altına alınan Sung Sot Mağarası geziliyor. Tur sonrası tekneye geri dönüş ve kabinlerin boşaltılması. Teknede alınacak açık büfe kahvaltı sonrası Hon Gai’ye varış. Varışı takiben Saigon Havalimanı'na hareket ediyoruz. Öğle yemeğimiz yolculuk esnasında otobüste lunch box şeklinde alıyoruz. Havalimanına varışı takiben bagaj ve bilet işlemlerinin halledilmesi ve saat 16.00 'da yerel havayolları ile Hanoi - Saigon uçuşu. Uçuşumuzun ardından, 18.00’da varış ve otelimize transfer. Rehberimiz tarafından belirtilen saatte akşam yemeğimizin alınmasının ardından geceleme otelde.

6.GÜN SAIGON ( HO CHI MINH CITY)

Otelde sabah kahvaltıdan sonra Fransız Koloni döneminden kalma tarihi Posta Binası, Paristeki örnek alınarak yapılmış olan Notre-Dame Katedrali görme ve fotoğraflama imkânı. Yerel bir restorantta alınan öğle yemeği sonrasında eski adı Saigon olan bu enerjik, genç ve yeni-eski sentezini güzel bir şekilde yansıtan şehri tanımak için hareket. Yapacağımız panoramik şehir turumuzda, Reunification Hall–gösteri merkezi, Opera Binası, Halk Komitesi Binası (Parlamento) ünlü Rex Otelleri, eski Başkanlık Sarayı göreceğimiz yerler arasındadır. Akşamüstü Saigon’a dönüş ve otele transfer, dileyenler şehri keşfetmek için Binh Tay Market’te alışveriş yapabilirler. Akşam Vietnam mutfağını tanımaya devam ediyoruz. Yemeğimizin ardından otele transfer ve gecemiz otelde.

7.GÜN SAIGON - MEKONG DELTA

Sabah erken saatte alınacak kahvaltı sonrası Cai Rang yüzen çarşısı için hareket. Mekong Deltasının en büyük yüzen çarşısı olan Cai Rang'da birbirinden güzel egzotik, taze meyve ve sebzeleri bulabilirsiniz. Öğle yemeğini yerel bir restaurantta egzotik tatlar eşliğinde alacağız. Lokal yaşantıyı günümüze de yansıtan My Khanh Köyü'ne uğradıktan sonra otelimize dönüş. Rehberimiz tarafından belirtilen saatte akşam yemeğimizin ardından geceleme otelimizde.

8.GÜN SAIGON

Sabah kahvaltımızın sonrası Cu Chi Tünelleri’ni görmek için hareket. Tur esnasında yerel bir restoranda öğle yemeğimizi alıyoruz. Bu arada Vietnam ile ABD arasında yapılan savaş esnasında Vietnam savunucularının yer altına yaklaşık 200 km uzunluğunda yaptıkları Cu Chi tünellerini, Amerika ile savaşın yaşandığı dönemde kullanılan savaş araç ve malzemelerinden örnekleri görme imkânı. Tur sonrası rehberinizin bildireceği saat ve yerde akşam yemeğimizi alıyoruz. Geceleme otelimizde.

9.GÜN SAIGON - SIEM REAP

Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması sonrası serbest zaman. Saigon Havalimanı'na hareket ve saat 16.30’da yerel havayolları ile Siem Reap uçuşumuz. 17.30’da varış, gümrük işlemlerinin ardından otele transfer ve yerleşme için serbest zaman. Akşam yemeğimizi açık büfe olarak Kamboçya Aspara danşçılarının geleneksel şovu eşliğinde alıyoruz, yemek ardından barlar sokağı ve gece pazarını gezme imkânı bulabilirsiniz. Geceleme otelimizde.

10.GÜN SIEM REAP

Sabah kahvaltısının ardından, Kamboçyanın muhteşem ve gizemli arkeoloji parkına doğru yola çıkıyoruz. Büyük Angkor Thom şehrini gezerek, Güney kapısı, Baphoun ve Phimeanakas Tapınakları, File Terasları, Kral Leper ve gizemli gülen Bayon anıtları hakkında bilgiler alıyoruz. Öğle yemeğimizi yerel bir restoranda alacağız. Ta Prohm, Banteay Kdei, Takeo, Thommanon, Chau Sayi Thevoda tapınakları ve Sras Srang Banyosu göreceğimiz yerler arasında. Alınacak akşam yemeğimizin ardından gecelememiz otelde.

11.GÜN SIEM REAP

Sabah Kahvaltısı sonrasında, 1200 yıl önce inşa edilmiş olan ve gördüğünüzde büyülü bir mistik atmosfere bürüneceğiniz Angkor Wat Tapınaklar zincirini ziyaret edeceğiz. Duvarlarda bulunan işlemeler, agaçlar arasında kalan tapınaklar ve açığa çıkmayı bekleyen daha birçok yapının ardından sonraki durağımız Pour Krom. Öğle yemeğimizi aldıktan sonra, bu küçük köy içerisinde yapacağımız yürüyüşte yerel yaşantıyı yakından tanıma fırsatı. Tonle Sap gölündeki yüzen köyleri ziyaretimiz öncesi keyifli bir kağnı yolculuğumuz olacak. Turumuz sonrası şehre dönüş ve Artisian D'angkor alışveriş noktasını ziyaret etme ve hediyelik eşyaları incelemek için zamanımız olacak. Rehberinizin belirlediği saatte ve yerde alınacak akşam yemeğimiz ardından geceleme otelimizde.

12.GÜN SIEM REAP - SİNGAPUR

Sabah kahvaltısı ardından havalimanı transferimiz, bilet, gümrük ve pasaport işlemlerimizin ardından, MI 617 sefer ile saat 18.35’de Singapur için hareket. Saat 21.55’de Singapur'a varış ve İstanbul uçuşuna kadar serbest zaman. 

13.GÜN SİNGAPUR - İSTANBUL

Singapur Havalimanı'nda Singapur Havayolları'nın SQ 392 nolu seferi ile saat 01.40’da İstanbul'a hareket. Saat 07.45 'de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.krizantemtur.com/vietnam-turuhtml
    STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş
    KRİZANTEM TOUR ( e –Fatura ) STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş 19 Mayıs Mah. Büyükdere Cad. No:20 Beytem Plaza Kat:1, D:1, 34363 Şişli/İstanbul
    0 212 240 41 35 - +90 212 240 41 36


    Bu çıktı 29.03.2024 11:30 tarihinde verilmiştir. STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.