SEYŞELLER - EGZOTİK BİR YOLCULUK Tur Programı

1.GÜN -İSTANBUL – DUBAI

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde uçuş saatinden 2 saat önce bulunma. Check in işlemlerinin ardından Emirates Havayollarının tarifeli sefer uçağı ile 19.25’de Dubai’ye hareket. Geceleme uçakta.

2.GÜN –  DUBAI - SEYŞELLER

00.40’da Dubai’ye varışı takiben yapılacak aktarmanın ardından Emirates Havayollarının tarifeli sefer uçağı ile 02.05’de Seyşeller’e hareket. Sabah 06.45’de Mahe Havalimanı varış, karşılanma ve gümrük işlemlerini takiben Otelimize transfer. Dinlenme ve deniz, güneş, kum aktiviteleri için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz adayı ve otel çevresini keşfe çıkabilirler. Geceleme Seyşeller Otelimizde.

3.GÜN SEYŞELLER

Otelde sabah kahvaltısının ardından dinlenme ve deniz, güneş, kum aktiviteleri için tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen yerel İngilizce rehberli, tam günlük Mahe Adası Keşif Turuna katılabilirler. Otelden alınış ile başlayan program, Dünyanın en küçük başkenti olan Victoria’da gezinti ile devam ediyor. Görülecek belli başlı yerler arasında; yönetim binaları, müze, postahane, saat kulesi (Londra’daki Victoria İstasyonunda yer alanın ikizidir) ve lokal eşyaların satıldığı Codevar binası sayılabilir. Albert Caddesinde yürüyüş ile adanın en renkli ve taze balıklarının, tropikal meyvelerinin ve sebzelerin bulunduğu marketi ziyaret edebilirsiniz. Victoria şehir gezisinin devamında, Sans Soucis dağ yoluna doğru ilerleniyor ve tarihi Mission Lodge’da fotoğraf molası veriliyor. Yol üzerinde bulunan lokal bir restoranda öğle yemeği alınıyor. Öğle yemeği sonrasında, adanın güney bölümünde yer alan restore edilmiş sömürge çiftliği, Jardin Du Roi ile devam ediliyor. Ev yapımı soğuk meyve sularını yudumladıktan sonra, çiftliğin çevresindeki sebzeleri ve egzotik meyveleri görebilirsiniz. Devamında serbest zaman ve otele hareket. Dönüş yolu üzerinde El Sanatları Köyünde mola verilecektir. 16.00 civarı Otele varış (Program minimum 10 kişi katılım olduğunda organize edilmektedir). Dileyen misafirlerimiz otel çevresini keşfe çıkabilirler. Geceleme Seyşeller Otelimizde.

4.GÜN – SEYŞELLER

Otelde sabah kahvaltısının ardından dinlenme ve deniz, güneş, kum aktiviteleri için tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen yerel İngilizce rehberli, tam günlük Praslin & La Digue Adalar Turuna katılabilirler. Seyşeller’in ikinci büyük adası olan Praslin, Mahe’den tekne ile ortalama 1 saat mesafededir. Dev cocode-mer meyvesinin Dünyada tek yetiştiği yer olan Vallee-de Mai ziyaret edilecektir. Ormandaki patikalardan yürürken, bir yandan da bölgede ender olarak bulunan Siyah Papağana kulak verebilirsiniz. Dünya mirasına üye bu bölgeye neden Cennetin Bahçesi denildiğini anlayacaksınız. Ünlü Anse Lazio sahilini gördükten sonra, 30 dakikalık zevkli bir yolculuk ile La Digue Adasına ulaşacaksınız. Limandan kağnı arabaları ile transfer olunarak, L'Union Estate’a hareket ediliyor. Kurutulmuş hindistancevizi içi hangarları, dev kaplumbağalar, tamir edilmiş sömürge çiftlik evleri ziyaret edilecek yerler arasındadır. Devamında lokal bir araç tipi olan Camion ile gezinti. Dünyanın en iyi plajlarından olan ve etkileyici granit taş oluşumuna sahip Anse Source d’Argent’da mola verilecektir. Ortalama 11 saat süren bu tur ile her iki adanın ilgi çekici noktaları ziyaret edilecektir. (Program minimum 16 kişi katılım olduğunda organize edilmektedir). Tur bitimi Otele dönüş. Geceleme Seyşeller Otelimizde.

5.GÜN - SEYŞELLER

Otelde sabah kahvaltısının ardından dinlenme ve deniz, güneş, kum aktiviteleri için tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen tam günlük Resif Safari Turuna katılabilirler. Victoria’daki marinaya transfer ile başlayan program, katamaran yolculuğu ile devam ediyor. Balıkları beslemek için verilecek molayı takiben isteyen misafirler büyüleyici denizaltı dünyasını keşfedebilir, balıklar ile yüzüp şnorkel yapabilirler. Teknede alınacak yöresel öğle yemeğini takiben, isteyen misafirler teknenin camlarından resifleri izleyebilirler, isteyen misafirler yüzebilirler veya Cerf Adasının plajında dinlenebilirler. Tur bitimi otele dönüş (Program minimum 12 kişi katılım olduğunda organize edilmektedir). Geceleme Seyşeller Otelimizde.

6.GÜN – SEYŞELLER

Otelde sabah kahvaltısının ardından dinlenme ve deniz, güneş, kum aktiviteleri için tam gün serbest zaman. Geceleme Seyşeller Otelimizde.

7.GÜN – SEYŞELLER – DUBAI – İSTANBUL

Otelden Havalimanına erken transfer. Emirates Havayollarının tarifeli sefer uçağı ile 08.15’de Dubai’ye hareket. 12.45’de Dubai’ye varışı takiben yapılacak aktarma sonrası 14.20’de İstanbul’a hareket. 17.55’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu..

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.krizantemtur.com/tur-104-seyseller---egzotik-bir-yolculuk.html
    STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş
    KRİZANTEM TOUR ( e –Fatura ) STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş 19 Mayıs Mah. Büyükdere Cad. No:20 Beytem Plaza Kat:1, D:1, 34363 Şişli/İstanbul
    0 212 240 41 35 - +90 212 240 41 36


    Bu çıktı 29.03.2024 02:51 tarihinde verilmiştir. STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.